FAQ

Varför CLN Athletics?

Därför att våra produkter är gjorda med kärlek för den sport vi älskar. Därför att vi förespråkar en livsstil som inte är baserad på droger och doping, utan av passion. Därför att vi är CLN.

Till vilka länder skickar ni?

Vi skickar till de länder du har möjlighet att välja mellan i kassan. Om du inte kan hitta ditt land, låt oss veta via e-post: info@clnathletics.com eller facebook.com/clnathletics. Vår ambition är att kunna skicka över hela världen.

Hur betalar jag?

Vi accepterar Visa och Mastercard via vår partner DIBS. Vi erbjuder även Klarna för våra svenska kunder.

Hur lång är leveranstiden?

Vår ambition är att leverera din beställning så fort som möjligt, ofta dagen efter det beställdes. Leveranstiden varierar mellan 1-3 arbetsdagar, beroende på var du bor och mängden beställningar vi måste leverera. Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder av försäljning och helgdagar.

Varför kan jag inte beställa produkten jag vill?

Om du inte kan välja en viss storlek eller produkt så innebär det att produkten är slutsåld. Men bara hojta till så håller vi dig uppdaterad när vi har produkten i lager igen.

Hur vet jag min storlek?

Ta en titt på vår storleksguide. Du hittar den under varje produkt. Samt att det står på varje modell vad för storlek de använder, deras längd och vikt. Ta gärna hjälp av detta om du är osäker. Är du ändå osäker? Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig!

Vart finns ni?

CLN Athletics kontor är baserat i Borås, Sverige.

Min beställning har inte kommit, vad gör jag?

Kontakta oss på info@clnathletics.com och använd ditt ordernummer som ämne, så undersöker vi ärendet så snart vi kan.

Hur returnerar jag en produkt?

Du kan returnera en produkt inom 14 dagar. Observera att produkten måste vara i sitt ursprungliga skick för en full återbetalning, inklusive etiketter osv. Fyll i returformuläret tydligt, använd den medskickade returetiketten och lämna till närmsta postombud. 

Kan jag cancellera min order?

Om du är snabb och vi inte hunnit leverera produkten så kan vi säkert hjälpa dig...

Hur gör jag en reklamation?

Skulle du mot förmodan fått en vara du anser inte håller måttet vänligen kontakta oss. Mejla ditt ordernummer till Reklamation och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt. Bifoga en eller flera bilder av det du beskriver så kommer vi hjälpa dig vidare.

Hur får jag tillgång till den senaste informationen från CLN Athletics?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och besök webbplatsen ofta. Du kan också följa oss på instagram.com/clnathletics och på facebook.com/clnathletics.

Får jag en orderbekräftelse från dig när jag har gjort en beställning?

Ja, när du genomfört köpet kommer en orderbekräftelse till den e-postadress du angav i kassan. Har du inte fått en orderbekräftelse, vänligen kontrollera ditt spamfilter eller kontakta oss på info@clnathletics.com, så undersöker vi ärendet.

Tillkommer det några avgifter?

Beställningar till länder utanför EU kan bli föremål för moms, importtullar och/eller skatter som tas ut när ditt paket når ditt land. Paketen levereras enligt Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU). Det innebär att vi inte tar betalt för moms, tull och/eller skatter på en order till länder utanför EU. Vi kan inte förutse eventuella avgifter som tillkommer. Om du drabbas av ytterligare kostnader, måste dessa betalas för att paketet skall kunna lösas ut från tullen. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information och hjälp.

Har du fortfarande frågor?

Kontakta oss via e-post: info@clnathletics.com eller facebook.com/clnathletics