• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Miljö & klimat

Ladda ner Hållbarhetsrapport

Hållbarhet är en viktig del i CLN Athletics dagliga arbete och vi har ett ansvar som sträcker sig långt utanför kontorets väggar. Vi väljer därför våra samarbetspartners och fabriker med omsorg och säkerställer att all tillverkning sker under rätta förhållanden. Att detta arbete prioriteras är för oss en självklarhet för att skydda människor, djur och natur – idag och för kommande generationer.

Ladda ner Hållbarhetsrapport

På CLN Athletics arbetar vi enbart med fabriker som låter oss beställa mindre kvantiteter, har låg energiförbrukning och hållbara lösningar för återanvändning av vatten. Det låter oss, tillsammans med våra tillverkare, hushålla med jordens resurser och undvika onödigt överskott.


Det är viktigt för oss på CLN Athletics att alltid ta hänsyn till människorna bakom våra produkter. Vi tolererar inte barnarbete och våra fabriker följer både FNs och de lokala myndigheternas riktlinjer. Det ska säkra att deras anställda får vistas i en trygg och hälsosam arbetsmiljö med rättvis lön. Genom att hålla nära kontakt med våra producenter och leverantörer lyckas vi hålla goda långvariga relationer och säkerställa att våra hållbarhetskrav och arbetsvillkor alltid följs


Utöver våra fabriker samarbetar vi med Better Cotton Initiative och vi ser till att ha 100 procent Oeko-tex-certifierad bomull. Vi tillverkar medparten av våra produkter i återvunnet material. Plaggen paketeras i återvunnet papper och skickas i påsar som är biologiskt nedbrytningsbara och lätta att återförsluta vid en eventuell retur. Det gör det möjligt för oss att ytterligare minska utsläppen av växthusgaser och material som inte hör hemma i naturen samt spara energi och vatten. Vid retur betalar kunden en summa som syftar till att öka medvetenheten hos hens konsumtionsvanor, för att undvika onödiga beställningar som har en negativ påverkan på miljön och vår framtid.


Tack för att du handlar rättvist producerade träningsplagg! 💚

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda