• Återvunna material
 • Fria byten
 • Snabba leveranser

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

 • Hem
 • CLN Athletics
 • B2B/Företag

B2B/Företag

Parallellt med att vi driver vår e-handel, och skapar en stark grupp atleter, ägnar vi oss åt B2B (Business to Business). Vi ser till att rusta dig och dina kollegor, instruktörer, medlemmar m.fl. med snygga och funktionella träningskläder, efter beställning. Vi gör det möjligt för dig och din verksamhet att enkelt och bekymmerslöst sälja specialbeställda produkter utan att behöva tänka på krångliga upphandlingar, lagerförvaring och andra administrativa uppgifter. Vi ser till att du kan fokusera på din faktiska verksamhet och det du älskar att göra. 

Vi arbetar med större kvantiteter och våra specialpriser för B2B lämnar stort utrymme för att din verksamhet ska gå med vinst. Möjligheterna för att gemensamt skapa en stark business är oändliga. Nedan kan du läsa mer om de första stegen mot en magisk resa.

Utrusta din instruktörer
Se till att dina instruktörer alltid ser professionella ut, så fort de sätter foten på jobbet. Att du rustar dina anställda med kläder från CLN Athletics kommer inte bara generera ett snyggt och professionellt intryck, utan också igenkänning och trygghet för era medlemmar och kunder.

Utrusta dina medlemmar
Men, borde inte era medlemmar vara lika snygga som ni? Rusta personerna som betyder mest för er verksamhet och stärk på så sätt gemenskapen. Att sälja specialbeställda produkter från CLN Athletics kommer för era kunder öka känslan av tillhörighet och gynna er verksamhet ekonomiskt. Det blir helt enkelt en “win-win”-situation. 

Utrusta dina boxkämpar
Ska du anordna en tävling? Många CrossFit-boxar förstärker gemenskapen med tävlingar och evenemang för att på så sätt engagera sina medlemmar. Se till att göra ditt evenemang minnesvärt. Rusta deltagarna med specialbeställda t-shirtar från CLN Athletics. Det blir ett fint minne, att även kunna ta med sig hem.

Utrusta dina nykomlingar
Håller du och din verksamhet i introduktionskurser? Vill du bygga en långsiktig relation med dina nya medlemmar och kunder? Ge dem en minnesvärd start med specialbeställda tröjor från CLN Athletics, med er logga på. Som du säkert vet, kan en god början leda till trogna kunder och kanske även framtida ambassadörer.

Välj en underkategori

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Ange din e-postadress nedan för att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

   

  CLN ATHLETICS AB

  Stämpelgatan 11
  504 64 Borås
  Sweden
  info@clnathletics.com

  Följ oss

  CLN Athletics

  Klarna

  Powered by Jetshop