• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Om oss

DET MEST INSPIRERANDE MED ALLA STORA ATLETERS FRAMGÅNGAR ÄR BERÄTTELSEN OM DET HÅRDA KOMPROMISSLÖSA ARBETET SOM TOG DEM TILL TOPPEN. 

 


I Borås klev två kompisar, drivna av nya utmaningar, ivrigt in i boxen och drabbades omedelbart av fenomenet CrossFit. Intensiteten, utmaningen, euforin och den sköna smärtan ökade gradvis begäret efter allt som hade med CrossFit att göra. Vännerna beställde träningskläder från hela världen och utrustade sig från topp till tå. Men med tiden insåg de att utbudet och kvaliteten inte var tillräckligt starkt. Där och då beslöt de sig för att ta saken i egna händer.

Per-Oscar Berggren är specialist på tekniska sportkläder och hans barndomsvän och granne, Robin Rudholm, är en tidigare professionell racerförare och numera ägare av en reklambyrå. År 2014 startade de CLN Athletics, ett varumärke som erbjuder slitstarka, funktionella och attraktiva träningskläder för tuffa träningspass oavsett utmaning. Vad som började som ett hobbyprojekt skulle snart komma att bli till en framgångssaga.

I strävan efter att bli ett världsledande varumärke för träningskläder är det naturligt för CLN Athletics att samarbeta med de bästa. Med stor dedikation, målmedvetenhet och otvivelaktig styrka presterar vårt team otroligt väl. 

 

EN CLN DESIGN

CLN Athletics strävar efter att göra marknadens bästa träningskläder – produkter som tål och underlättar varierade rörelser oavsett intensitet. Vi utvecklar attraktiva och innovativa produkter med en ren design.

Vi brinner för den kreativa länken mellan skräddarsytt hantverk och beprövad funktion. Vi lägger alltid extra mycket kärlek i detaljerna – produkterna är utvecklade med noggrant placerade skärningar som stärker dess funktion och följer vårt DNA.

Våra värderingar och ideal gör att vi håller oss levande och framåttänkande. Därför fortsätter vi år efter år att säkra hög materiell kvalitet, modern design och perfekt passform. Produktionskvaliteten garanteras genom att vi arbetar med material av högsta standard, tillverkade av välkända och erfarna fabrikörer av funktionskläder.

  

EN CLN LIVSSTIL

Som stora entusiaster av träning främjar vi en livsstil som inte baseras på droger, utan på passion – en perfekt CLN livsstil. CLN, en term som kommer från skivstångsträning, symboliserar ett både rent och hälsosamt träningsliv och betonar även produkternas rena design.

Att leva ett CLNt liv är att våga gå sin egen väg mot en vardag med hög livskvalitet genom att utnyttja kroppens inneboende potential. Egentligen skiljer sig inte dina behov som idrottare från proffsatletens. För båda handlar det om att effektivt kunna maximera styrka, snabbhet, rörlighet, balans, uthållighet och timing för att överträffa sig själv eller motståndaren.

Och längtan efter ökad styrka bor i oss alla.

Så utrusta dig på bästa sätt - välj CLN Athletics.

 

Oavsett utmaning – vem du än är

Oavsett vad du drömmer om. Oavsett vart din inspiration kommer ifrån. Vem du än är. Oavsett vad någon tycker om dig. Vad du än strävar efter. Oavsett utmaning. Vi är med dig.


Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda