• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

  • Hem
  • Herr

Träningskläder till herr

Vi på CLN Athletics anser att snygga träningskläder för herrar är en viktig del av en aktiv livsstil och spelar en avgörande roll för både prestation och komfort under träning. Våra träningskläder är utformade för att ge rätt balans mellan funktionalitet, stil och hållbarhet. I ditt val av sportkläder är materialet av största betydelse.
Läs mer

123 produkter

Kan man tvätta träningskläder med sköljmedel?

+

Vi rekommenderar att undvika att använda sköljmedel när du tvättar träningskläder. Sköljmedel kan lägga sig som en hinna på tyget och påverka dess fuktavledande egenskaper och andningsförmåga. Det kan också minska klädernas elasticitet och förmåga att behålla sin form över tiden.

Vad ska man ha för träningskläder?

+

Valet av träningskläder beror på vilken typ av aktivitet du ska utföra och personliga preferenser. Välj produkter som förbättrar din prestation under träningen samt som du trivs med. Snygga träningskläder ger dig starkare självförtrående vilket kommer leda till bättre resultat när du tränar.

Vart kan man köpa snygga träningskläder?

+

Vi på CLN Athletics anser att snygga träningskläder är en viktig del av en aktiv livsstil och spelar en avgörande roll för både prestation och komfort under träning. Våra träningskläder är utformade för att ge rätt balans mellan funktionalitet, stil och hållbarhet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda