• Öppet köp till 31/1
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Byten & Returer

FÅ DIN DIGITALA RETURETIKETT

Få din returetikett genom att KLICKA HÄR. Fyll i returformuläret, följ anvisningarna ovan och med hjälp av den genererade QR-koden skickar tillbaka din retur till oss.

BYTE

Önskar du en annan färg eller storlek på en produkt behöver du returnera den enligt nedan rutin och sedan lägga en ny beställning på clnathletics.se. Vi ber dig fylla i ditt nya ordernummer på returformuläret för att inte bli debiterad någon fraktavgift på din retur. Har du handlat med rabatt och produkten har ett annat pris än du köpte den för? Eller får en fraktavgift på ditt byte? Gör såhär: Lägg en ny order och mejla oss ditt nya ordernummer så korrigerar vi din nya faktura så du får samma pris som din första order.

 

INNAN DU RETURNERAR

Det är viktigt att du tydligt fyller i det medskickade returformuläret. Saknar du returformulär kan du ladda ner det genom att klicka här. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar (Under November och December månad har vi förlängd returrätt t.o.m 31/1 så man kan byta sina julklappar i lugn och ro om det skulle behövas) men observera att produkten måste vara i sitt ursprungliga skick och oanvänd för en full återbetalning (det är självklart okej att prova produkten för att se om den passar). Varan ska inkludera etiketter och vara fint packad. Vi förväntar oss att du har vikt ihop produkten fint och packat den i samma emballage som du fick den. Försök efterlikna så som du mottagit den. Om vi anser att varan tappat sitt ursprungsvärde p.g.a att detta inte efterföljts kan en retur nekas och du blir inte återbetald.

 

EFTER DU RETURNERAT

För att ditt paket säkert ska skickas tillbaka till oss använder du CLN Athletics originalförpackning eller annat emballage som håller för postgången. Byten är alltid gratis hos oss på CLN Athletics. Vid retur tillkommer en avgift på 49kr.

 

Din retur behandlas inom fem arbetsdagar efter vi har mottagit den, oftast fortare. Din faktura uppdateras därefter från Klarna med korrekt belopp inom 1-5 arbetsdagar. Har du betalat direkt via kort/swish sker en återbetalning från Klarna inom 1-5 arbetsdagar efter behandlad retur. Har du inget konto/kortnummer kopplat till Klarna behöver du kontakta dem för att få din återbetalning. Läs mer på Klarnas hemsida

 

ÅNGERRÄTT

Vid köp av varor på www.clnathletics.com gäller alltid 30 dagars ångerrätt, i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tar emot varan. Det innebär att du har rätt att ångra köpet inom 30 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot beställningen. Vid ej uthämtat paket tar vi ut en avgift om 150 kr.

Vid ångerrätt ska varan vara i gott skick. Om vi på CLN Athletics bedömer att varan använts i större omfattning än nödvändigt, för att fastställa dess funktion och egenskaper, har vi rätt att kräva ersättning från dig. Summan ska motsvara varans värdeminskning.

Hos Konsumentverket hittar du ett standardformulär vid utövande av ångerrätt. Formuläret finns att se här.

 

HAR DU FLER FRÅGOR?

Om du behöver ytterligare hjälp med din retur eller byte av vara, kontakta oss gärna via info@clnathletics.com eller 033-101018 så hjälper vi dig så snart vi kan. Du kan även ta en titt på vår FAQ-segment för att få svar på de mest förekommande frågorna.

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Klarna