• Öppet köp till 31/1
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Adrian Mundwiler till Team CLN!

Spännande nyhet i Team CLN. Vi är extremt stolta över att kunna annonsera Adrian Mundwiler som ny teamatlet för CLN Athletics. Adrian, även kallad Mundi eller The Mountain Man är 23 år gammal och kommer från Schweiz. Mundi har ett förflutet som en framgångsrik hockeyspelare, men efter att han provade på CrossFit, mest för att hålla igång under sommaren inför hockeyns vintersäsong så blev han såld.

CROSSFIT GAMES PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!

Mundi har i år varit med i kvalet för CrossFit Games för första gången. Han är relativt ny inom CrossFit och lyckades ta sig vidare på första försöket! Något som inte många lyckats med tidigare. Mundi anses vara en supertalang inom CrossFit-världen och det ska bli extremt spännande att följa framfarten i CrossFit Games i slutet av sommaren.

TRE CLN-ATLETER I CROSSFIT GAMES

Med Mundi i teamet har CLN Athletics nu tre atleter som kvalat in till CrossFit Games. Vi har stjärnskottet Axel Lundgren (teens) och givetvis vår toppatlet Lukas Högberg och nu även Adrian Mundwiler. Detta innebär att vi kommer bevaka Games hårdare än tidigare och dessutom med en hel del behind-the-scenes material.

""
MOUNTAIN MAN TEE

Vi kommer att släppa en Mountain Man Tee för att supporta Mundi inför Games. Upplagan kommer vara extremt begränsad och vi råder er som är sugna till att förboka ert exemplar på info@clnathletics.com. Skriv ert namn och storlek. Vi kommer även att släppa en Lukas Högberg Tee, men vi återkommer inom kort med ytterligare info.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Klarna