• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

En guide till att välja rätt Bike shorts

Bike shorts, bikers, korta tights – samma produkt men flera olika namn. Att hitta de perfekta bike shortsen kan vara skillnaden mellan en bekväm och motiverande träningsupplevelse och ett besvärligt och jobbigt träningspass. Här hittar du de viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer biker shorts för damer.


Material och andningsförmåga: Välj bike shorts som tillverkats av material som andas, såsom polyester och spandex. Detta säkerställer att svett transporteras bort från kroppen och ger en behaglig känsla även under intensiva träningspass.


Passform och komfort: En passande passform är avgörande för komfort. Cykelbyxorna bör sitta tight för att inte halka ner. Se till att de ger tillräcklig rörelsefrihet för dina övningar. Materialet bör vara mjukt och skavfritt för att undvika irritation. Välj med fördel modeller med smarta detaljer så som fickor.


Hög midja eller låg midja: Välj mellan hög midja och låg midja beroende på din personliga preferens och träningsaktivitet. Hög midja ger extra stöd och täckning, medan låg midja ger en mer avslappnad känsla.


Sömmar och konstruktion: Kontrollera sömmarnas kvalitet och placering. Flattlocksömmar minskar risken för skav, medan välsydda sömmar ökar bike shortsens hållbarhet. Med rätt konstruktion ger stöd för de områden som behöver det mest. Seamless material är en fördel om man lätt får skav.


Fuktavledande och snabbtorkande: Effektiv fuktavledning och snabbtorkande egenskaper är avgörande för att hålla dig torr under hela träningen. Detta är särskilt viktigt om du tränar utomhus eller deltar i intensiva aktiviteter.


Att investera i högkvalitativa biker shorts är avgörande för din träningskomfort och prestation. Ett par bike shorts från CLN Athletics kommer inte bara att förbättra din träningsupplevelse utan också öka din motivation att nå dina träningsmål.Texten är skriven av Per-Oscar Berggren
Designer och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling
Publicerat: 2024-01-19

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda
\\r\\n
\\r\\nTexten är skriven av Per-Oscar Berggren\\r\\n
\\r\\nDesigner och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling\\r\\n
