• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Gift guide

Julklappstips: Den perfekta presenten till den aktive

Ge någon i din närhet en fantastisk start på året med stilrena träningskläder från CLN Athletics.

Har du fortfarande inte hittat någon julklapp till din aktiva partner, sambo, fru, man, syster, bror, mamma eller pappa? Då har vi något som alla tränings intresserade kommer att uppskatta. Med fokus på design, passform och återvunna material är du garanterad en produkt som håller över tid. Det tillsammans med ett bra pris gör det till en magisk julklapp för alla träningsälskare.

Gymälskaren

Älskar den du vill skämma bort tunga svettiga pass på gymmet? Då har du kommit rätt. Här hittar du ett brett utbud av gymkläder som kommer underlätta träningen och ta den till nästa nivå. Dessa klappar kommer garanterat imponera på dina mest träningstokiga vänner och familj. Med maximerad komfort, stilrena detaljer och snygg design är dessa styles ett måste.

Löparentusiasten

Upptäck våra bästa presenttips till löparen i ditt liv. Från uppvärmning till nedvarvning. Satsa på fukttransporterande material, tekniska funktioner och smarta accessoarer som hjälper löparen att få ut det mesta av sin träning.

Den CrossFit-tokiga

Är det högintensiv träning som CrossFit, X-fit eller annan pulsdrivande träning som gäller? Här hittar du ett brett utbud av produkter som kommer göra nästa WOD eller lyftarpass lite enklare. Med noga uttänka detaljer och funktioner gör dessa slitstarka och svalkande styles dig till vinnare i boxen.

Padelgalningen

Uppvakta padelproffset i jul med träningskläder som passar perfekt för deras favoritsport. Med smarta fickor, tekniska material som svalkar och inte skaver och stor rörelsefrihet är dessa produkter ett måste under granen.

Billiga julklappar

Letar du efter smarta och roliga julklappar till julklappsspelet? Eller vill du helt enkelt bara kunna skämma bort träningsälskaren med ett större paket? Här kommer ett gäng rekommendationer på produkter med ett lite bättre pris, men med samma höga kvalité som vanligt hos oss på CLN Athletics.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda