• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Handla mer hållbart

Att handla till nedsatta priser är något många av oss tycker om. Att göra ett "fynd" eller "klipp" är alltid tillfredställande. Du ska dock även ställa dig frågan: Är detta ett bra köp?
Att en produkt är billigare gör det inte till ett bättre köp än tidigare när varan hade ordinarie pris.

När du bygger din träningsgarderob ska du alltid tänka kvalitét över kvantitet. Handla plagg som tillför något i din garderob. Som kommer att användas mycket och ofta. Det kan vara lockande att köpa den där moderna färgen som ser så snygg ut. Men allt för ofta hamnar den där produkten längst in i garderoben och används sällan.

När du handlar ska du leta efter produkter som verkligen kommer användas. Basplagg som ett par riktigt slitstarka och funktionella träningsshorts eller träningstights med en perfekt passform som sitter på plats genom varje rörelse.

När du handlar av oss på CLN Athletics lovar vi dig att du kommer få hem riktigt bra produkter, till ett bra pris, som garanterat håller i längden. Du blir ägare av ett kvalitétsplagg och vi lovar dig att du kommer använda det flera gånger i veckan.

Vissa av våra kunder påstår att de kan använda våra produkter i en evighet. En kvalitetsstämpel vi är mycket stolta över. Gör som tusentals nöjda kunder och skapa dig en långsiktig och hållbar konsumtion. Ett mönster som besparar dig pengar samtigt som det är bättre för miljön.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda