• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Massor av nyheter!

Aldrig tidigare har vi vid ett och samma tillfälle lanserat så många nyheter som nu. Först och främst har vi byggt en helt ny sida. Det yttre är snarlikt den tidigare sajten, men det bakomvarande är byggt från scratch för att ge dig som besökare en bättre upplevelse oavsett vilken plattform du surfar från. Dessutom lanserar vi nu sidan även på svenska, något som efterfrågats av er kunder.

Vårkollektionen 2016

Vi har dessutom nöjet att presentera en helt ny kollektion med massor av nyheter både när det kommer till färger och produkter. Nya färger är bland annat grönt som vi kombinerar med navy och tvärt om. En riktigt smakfull kombination som känns perfekt för våren. Vi har flera nya överdelar i form av t-shirts och en helt ny modell av linnen samt en ny modell av våra uppskattade jerseyshorts som nu heter CLN Bow Jersey Shorts.

Men största nyheten är trots allt...

Vi har breddat oss. Ända sedan starten av CLN Athletics har frågan om tjejkläder kommit upp vid otaliga tillfällen. Strategin har hela tiden varit densamma. Att först göra riktigt bra kläder för killar, med den kvalitet, passform och design vi själva eftersträvat. Nu är timingen rätt. Våra produkter har nått den nivå och vi har dessutom fått det bästa beviset av dem alla - att bara fler och fler köper våra CLN-produkter!

Vi tänker ständigt framåt och hur vi som varumärke kan utvecklas. Det gäller att bibehålla ett tydligt design-DNA men samtidigt sträva efter att förnya produkter och uttryck. Att utveckla nya modeller och kollektioner kräver fingertoppskänsla. Speciellt när det kommer till val av material, passform och grafik. Det är med detta som grund vi nu tar nästa steg i varumärkets historia genom att lansera vår första tjejkollektion. En kollektion med tights, shorts, toppar och sport-bh i sann CLN design tillverkade i noga utvalda material i en matchande färgskala.

Vi hoppas att ni är många tjejer därute som kommer att uppskatta nyheten. Vi har dessutom ännu fler produkter på gång och mycket kommer att hända framöver.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda