• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Möt John Singleton, grundaren av The Progrm!

The Progrm erbjuder crossfit-fokuserade träningsupplägg, för två olika ambitionsnivåer. Atleter som Sara Sigmundsdottir tillhör redan den nöjda skaran av användare, och grundaren John Singleton coachar ett flertal stigande stjärnor på crossfithimlen. Vi tog oss en pratstund med John för att lära oss mer.

Vem är du?

Mitt namn är John Singleton, jag är coach och osteopat och i över 10 års tid har jag arbetat med crossfitatleter. Jag har stöttat och coachat några av världens bästa atleter, vilket är fantastiskt kul.

Beskriv vad The Progrm är.

Kort sagt är The Progrm ett träningsprogram, särskilt utvecklat för crossfitatleter. Vår idé grundar sig i att ge stöttning till atleterna, så att de blir så bra de bara kan. The Progrm har använts och utvecklats av ett flertal crossfitatleter som har deltagit i The Games, bland andra Sara Sigmundsdottir.

The Progrm är indelad i två olika nivåer: The Elite och The Daily. Den förstnämnda nivån är anpassad för de som vill tävla i Regionals och vidare. The Daily är istället perfekt för de som utövar crossfit på fritiden, men som ändå vill utvecklas. 

Var ligger ditt fokus inför Open?

Just nu ser jag till att ge bästa möjliga stöd till atleterna, allt för att de ska lyckas nå sina mål. I år arbetar jag tätt med några av de högsta toppatleterna och vi siktar mot att maximera deras resultat.

Dina mål för 2017?

Jag har satt särskilda mål för mina atleter och hur högt jag tror att de kan nå. Utöver det vill jag stärka organisationen kring The Progrm så att fler kan nå samma, fantastiska resultat som atleterna på elitnivån har gjort.

Dela med dig av ett typiskt The Progrm WOD inför Open!

Självklart är repetitioner ett smart val, så här kommer tufft pass signerat The Progrm, anpassat för Open. 

12 min AMRAP: 
10 Clusters: 45/30kg
10 Bar facing burpees 
10m Hand Stand Walk (2 x 5m unbroken)

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda