• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Outfits för sommarträningen

Sommaren är här, och med den kommer varma dagar och soliga träningspass utomhus. För att hålla dig sval, bekväm och samtidigt se stilren ut under sommarens träning, är en välgenomtänkt kombination av shorts och linnen det perfekta valet. Här på CLN Athletics vet vi hur viktigt det är att ha träningskläder som inte bara är funktionella utan också snygga och hållbara. I denna artikel kommer vi att guida dig genom hur du kan skapa den perfekta outfiten för sommarens träning.


Funktion och stil:

När det gäller träningskläder, är det viktigt att hitta en balans mellan funktion och stil. Våra shorts och linnen är designade med båda dessa aspekter i åtanke. Här är några av de egenskaper som gör våra produkter unika:

1. Material av högsta kvalité: Våra shorts och linnen är tillverkade av material som är både hållbara och andas, vilket hjälper till att hålla dig sval och torr under träningen.

2. Funktionell design: Med smarta detaljer som fickor för förvaring och elastiska midjeband för bästa passform, erbjuder våra kläder maximal funktionalitet.

3. Stilrent utseende: Våra kläder är designade med moderna snitt och färger som är både stilrena och tidlösa, vilket gör att du alltid ser bra ut, både på gymmet och utomhus.


Perfekta kombon för sommarträning:

Här är några tips på hur du kan kombinera våra shorts och linnen för att skapa snygga och funktionella träningsoutfits för sommaren:


För Henne

1. Linne och cykelbyxor:

- Linne: Välj ett linne i lätt material som ger bra ventilation. Ett linne med en lös passform ger extra komfort under varma dagar.

- Shorts: Korta shorts som sitter på plats. Våra biker shorts med fickor är praktiska för småsaker som nycklar och telefon.

2. Cropped top och korta biker shorts:

- Linne: En croppad top i funktionsmaterial är perfekt för högintensiva träningspass. Den kortare längden hjälper till att hålla dig sval.

Shorts: Korta shorts med hög midja ger stöd och svalkar. Dessutom ger de en snygg silhuett.För Honom

1. Träningslinne + Lätta shorts:

- Linne: Ett ärmlöst träningslinne i fukttransporterande material håller dig torr även under de svettigaste passen.

- Shorts: Kombinera med lätta träningsshorts som har bra rörelsefrihet och en bekväm passform. Våra shorts är tillverkade i ett otroligt tunt och slitstarkt, återvunnet material som andas och följer varje rörelse du gör.

2. Ventilerande t-shirt + Löparshorts:

- Linne: En ventilerande t-shirt stretchmaterial ger bra stöd och följer kroppens rörelser utan att skava. Den höga förmågan att transportera bort fukt är extra bra under de svettigaste träningspassen.

- Shorts: Löparshorts är oftast lite kortare och är ventilerande. Dessutom är våra shorts för herrar tillverkade i högkvalitativa material.
Kom ihåg att vi på CLN Athletics är här för att hjälpa dig att nå dina träningsmål med stil och komfort. Välkommen till en sommar full av energi och inspiration!Texten är skriven av Per-Oscar Berggren
Designer och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling
Publicerat: 2024-06-03

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda