• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Så väljer du rätt sport-bh

Har du problem med att hitta den rätta sport-bhn?
Det är viktigt att känna sig bekväm under träningen, så låt inte fel sport-bh påverka din träning! Hos CLN Athletics förstår vi vikten av att välja rätt BH som passar just din kroppsform och träningsbehov. Här kommer 4 steg på hur du väljer rätt modell som både ser fantastisk ut och ger optimalt stöd.

Förstå din kroppsform och träningsbehov:
Innan du väljer en sport-BH är det viktigt att förstå din kroppsform och vilken typ av träning du kommer att använda den för. En kompression-bh rekommenderas för högintensiv träning som involverar intervallträning, styrka eller boxning. Den typen av sport-bh ger extra stöd, säkerställer att brösten håller sig på plats och minskar obehaget under träningen. Är du dessutom en person med större byst är kompression-bh ett utmärkt alternativ, då BHn kommer omsluta brösten och ge det lilla extra stödet som krävs. Sömlösa sport-BH:ar är ett perfekt alternativ för lågintensiv träning som involverar aktiviteter som promenader eller yoga. Här ligger huvud fokuset på bekvämlighet och täckning. Denna typ av BH ger måttligt med stöd och är fri från skav.

Material och komfort är nyckeln:
När du väljer en sport-bh är materialet och komforten en väldigt viktig del för en lyckad träningsupplevelse. Välj en sport-bh tillverkad av material som transporterar bort fukt, exempelvis polyester, som håller dig sval och torr oavsett vilken aktivitet du utför, men specifikt under svettiga pass. Sömlösa och mjuka material minskar risken för skav och irritation, speciellt för dig med känsligare hud.

Testa passformen noggrant:
Se till att bandet runt bröstkorgen är stadigt men inte för tajt, det ska inte skava eller kännas obehagligt. Axelbanden ska inte skära in i huden och de ska helst vara bredare för att få en jämn belastning. Målet är att du ska känna dig fri och rörlig i din sport-BH. Ett tips är att prova hoppa eller röra på dig för att säkerställa att sport-bh:n sitter på plats under olika aktiviteter. Vi har dessutom en storleksguide som man enkelt kan använda sig av för att hitta sin rätta storlek.

Stil och design:
För de mer modeintresserade personerna är stil och design också viktigt. Efter att du har tittat på funktionen så väljer du en sport-BH som också kompletterar din personliga stil. På CLN Athletics erbjuder vi ett brett utbud av sport-BH:ar i olika färger, mönster och siluetter så att du kan hitta en som passar just dig och ger dig självförtroende under varje träningspass.Texten är skriven av Antonia Bozic
Friidrottare och träningsälskare
Publicerat: 2024-04-09

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda