• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Det viktigaste att tänka på till din utomhusträning & löpträning

Våren är här, och med den kommer inte bara solsken utan också regnskurar och växlande temperaturer. För alla träningsentusiaster därute är det dags att klä sig smart och stilsäkert för att möta utmaningarna som vårens väder kan bjuda på. På CLN Athletics förstår vi vikten av snygga träningskläder som inte bara håller över tid utan också fungerar i alla väder. Här är våra experttips för att välja träningskläder som passar perfekt för vårens träning.


Lager-på-lager-principen
Våren är en årstid av övergång, och temperaturen kan skifta snabbt. Använd lager-på-lager-principen för flexibilitet. Ett lätt baslager som andas väl, ett mellanlager för extra värme och en vind- och vattentät ytterjacka ger dig möjlighet att enkelt anpassa dig efter väderförhållandena.


Andningsbara material för svett transport
Oavsett om solen skiner starkt eller regnet öser ner är det viktigt att hålla sig torr. Välj träningskläder i material som transporterar bort fukt från kroppen, som våra innovativa tekniska tyger. Det hjälper till att hålla dig bekväm och sval under intensiv träning.


Justera efter temperaturen
Vårens temperaturvariationer kräver kläder som kan anpassas. Byxor med dragkedjor längs benen eller jackor med avtagbara ärmar ger dig flexibiliteten att justera ventilationen och temperaturen snabbt.


Färg och stil som lyser upp vårdagarna
Låt inte gråa dagar påverka din motivation! Välj träningskläder i ljusa och glada färger som inte bara lyfter ditt humör utan också gör dig synlig vid löpning eller promenader i regnigt väder.


Hållbara material för en hållbar garderob
Låt inte gråa dagar påverka din motivation! Välj träningskläder i ljusa och glada färger som inte bara lyfter ditt humör utan också gör dig synlig vid löpning eller promenader i regnigt väder.


Vi på CLN Athletics är stolta över att erbjuda träningskläder som inte bara håller hög kvalitet utan också passar för alla vårens utmaningar. Inspirera dig själv och andra genom att välja kläder som inte bara är funktionella utan också speglar din personliga stil. Varje steg du tar i våra kläder är ett steg mot ett hälsosammare och mer stilfullt liv.


Texten är skriven av Per-Oscar Berggren
Designer och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling
Publicerat: 2024-03-01

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda