• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

5 snabba med Kaitlynne Rahner!

Möt Kaitlynne Rahner, Borås-tjejen som efter en konståkningskarriär sadlade om helt – och förälskade sig i crossfitens förtrollade värld. 

Din favoritträningslåt just nu?

Just nu tränar jag till ”Blackout” med Tritonal feat. Steph Jones (Madison Mars Remix). Den är perfekt vid en svettig och grisig workout, det går inte att stå still!  

Berätta om dina förväntningar inför Open!

Personligen förväntar jag mig fem tuffa och roliga veckor, där jag självklart vill gå vidare som individuell atlet – men jag förväntar mig också att mitt lag: Team Vagnhallen Crossfit ska gå vidare till Regionals.

Vad gör du precis innan du går ut i tävling?

Håller tummarna med båda händerna och pussar en gång på varje hand – alltid! Jag kan inte gå ut och köra innan jag gjort det. Det ger mig tur!

Beskriv vad crossfit betyder för dig, med 3 ord.

Glädje, utmaning, livet.

Vilka är dina mål för 2017?

Mina mål för 2017 är givetvis att tävla i Regionals (som individuell atlet eller lag) och jag vill gärna tävla mer utomlands. Det gjorde jag redan förra året och det gick riktigt bra. Jag har fått mersmak.

Jag har också mindre delmål, som att jag vill snatcha 90 kg, clean & jerka 110 kg och jerka 120 kg. Men just nu är det största målet Open/Regionals, där lägger jag allt fokus. 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda