• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Bästa hemmaträningen trots sommar och semester

Så här lyckas du träna trots sommar och semester

Sommaren närmar sig och semestern står för dörren. Då kan det vara lockande att slappna av och glida in i en mer avslappnad rutin. Men för många av oss som värdesätter träning och välmående är det viktigt att inte låta semestern bli ett hinder för de mål vi satt upp med vår träning. Med rätt inställning och strategi kan du fortsätta träna och må bra även under sommarmånaderna. Här är några tips för att hjälpa dig hålla igång även när solen skiner och slapp på stranden är mer lockande än ett svettigt träningspass:


1. Planera och var flexibel

Semestern kan innebära förändringar i din vardag och träningsrutin, men det betyder inte att träningen måste gå skippas. Se till att planera i förväg och var beredd att vara flexibel med din träning. Om du reser, undersök möjligheterna för träningsanläggningar dit du åker eller skapa ett enkelt träningsprogram som du kan utföra var som helst med minimal utrustning.


2. Ta med träningskläderna

Enkla saker som att packa med sig träningskläderna kan göra det lättare att hålla dig motiverad att träna även under semestern. Välj snygga och funktionella träningskläder (självklart från oss på CLN Athletics) som passar för både träning och avslappnade utflykter.


3. Utforska nya träningsformer

Semestern är det perfekta tillfället att prova på nya träningsformer eller aktiviteter som du kanske inte har tid för under resten av året. Testa yoga på stranden, stand up paddling eller en löprunda längs med vackra landskap.


4. Gör träningen till en del av din semesterupplevelse

Träningen behöver inte vara ett avbrott från semestern utan kan istället bli en del av din semesterupplevelse. Upptäck nya platser genom att ge dig ut på löprundor eller cykelturer. Ta med dig en picknick till stranden och passa på att göra några övningar i sanden.


5. Prioritera återhämtning och vila

Även om det är viktigt att hålla igång med träningen under semestern, är det också viktigt att ta tid för återhämtning och vila. Lyssna på din kropp och ge dig själv tillräckligt med tid för återhämtning mellan träningspassen.


Genom att planera i förväg, vara flexibel och se möjligheterna istället för hinder kan du fortsätta träna och må bra även under sommaren och semestern. Kom ihåg att det handlar om att hitta balans och njuta av både träning och avkoppling. Med rätt inställning och strategi kan du hålla dig aktiv, inspirerad och på rätt spår med dina träningsmål även när solen skiner som starkast.


Texten är skriven av Simon Hallberg
Träningsälskare & skribent
Publicerat: 2024-05-17

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda