• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

De bästa materialen för vårens träningskläder

Våren närmar sig och det ger mer möjligheter för träning utomhus. För att maximera din prestation och komfort är valet av träningskläder avgörande. Hos CLN Athletics förstår vi vikten av att erbjuda träningskläder tillverkade av de bästa materialen för att möta dina behov. I detta blogginlägg kommer vi att utforska varför lätta, andningsbara material som återvunnen polyester, lyocell, nylon och bambu är de bästa alternativen för vårens träning.


Återvunnen Polyester
Återvunnen polyester är ett miljövänligt alternativ som minskar användningen av ny råvara. Genom att använda återvunnet material minskar vi vårt ekologiska avtryck samtidigt som vi levererar träningskläder med hög prestanda. Dess lätta och snabbtorkande egenskaper gör att du kan hålla dig fräsch och bekväm under hela ditt träningspass.Lyocell
Lyocell är ett naturligt material som är känt för sin mjukhet och andningsförmåga. Det absorberar fukt effektivt och håller dig torr under intensiva träningspass. Dessutom är lyocell ett hållbart val eftersom det tillverkas av trämassa från snabbväxande träd, dvs 100% biologiskt nedbrytbart.Nylon
Nylon är känt för sin slitstyrka och elasticitet, vilket gör det idealiskt för träningskläder. Det ger flexibilitet och rörelsefrihet samtidigt som det motstår slitage. Träningskläder tillverkade av nylon behåller sin form över tid, vilket gör dem till ett långsiktigt och pålitligt val.


Bambu
Bambu är ett naturligt och hållbart material som har goda andningsförmågor. Det reglerar temperaturen och är skonsamt mot huden. Bambufiber är också antibakteriell, vilket hjälper till att hålla träningskläderna fräscha längre.


Att välja träningskläder tillverkade av dessa material kommer inte bara att förbättra din prestation och komfort under vårens träningssessioner utan bidrar även till att bevara miljön. På CLN Athletics strävar vi efter att erbjuda dig hållbara och stilfulla alternativ för din träningsgarderob.
Texten är skriven av Per-Oscar Berggren
Designer och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling
Publicerat: 2024-02-12

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda