• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Shorts & tights guide för herr

Att tänka på

Att köpa shorts och tights är inte riktigt så enkelt att du enbart ska bestämma dig för vilken färg eller vilken modell du tycker är snyggast. Ställ dig istället frågan vilken aktivitet du främst ska använda dina shorts till.

Alla aktiviteter blir lite enklare om du använder produkter som är anpassade för syftet. Ska du vara utomhus måste du synas. Då behöver du tights med reflexer. Ska du spela padel? Då behöver du en ficka att förvara bollen i till exempel. Är det dags för ett tufft pass i CrossFit boxen? Då behöver du ett par shorts som är lätta och slitstarka.

Det viktigaste med ett par shorts är att de har de tekniska egenskaperna som krävs för olika ändamål. Vi har valt att fokusera på multifunktionella shorts som tål att användas.

Shorts för alla tillfällen

Dino stretch shorts är utvecklad för klara av mångsidig och varierad träning i olika miljöer och är vår populäraste modell. Med utgångspunkt från högintensiva träningspass är dessa shorts designade för att passa olika typer av träning. De är tillverkade i ett superlätt och återvunnet 4-vägs stretchtyg som bidrar till fullständig rörelsefrihet. Från CrossFit till gymmet. Från löparspåret till padelbanan. Oavsett sport kommer dessa shorts finnas där utan att du märker dem men med ett enda mål: Att ta din träning till nästa nivå.

Shorts för CrossFit & styrketräning

Energy stretch shorts är superlätta och slitstarka med hög funktion som ger maximal rörelsefrihet. Materialet är ett exklusiv återvunnet tyg i 4-vägsstretch med hög andnings- och fukttransportförmåga. Shortsen har ett elastiskt logoband midjan som gör att de sitter perfekt oavsett rörelse, fritt från onödiga snoddar som stör. Shortsen har även två fickor med dolda dragkedjor. Snygg och stilren CLN-badge broderat på vänster lår. Dessa shorts tål den tuffaste av träning.

Shorts för flera träningsformer

Tekniskt avancerad shorts till ett riktigt förmånligt pris. Två fickor med dragkedja fram. Elastisk resår och dragsko i midjan. Mesh-paneler i sidor för extra ventilation. Lätta och stretchiga för extra följsamhet. Lite kortare modell som passar perfekt till styrketräning, löpning och padel. Önskar du ett par shorts som passar till många träningsformer är detta shortsen för dig.

Tights för löpning & högintensiv träning

Tillverkad i vår lyxiga stretch kvalitet av slitstark nylon och elastan. En matt kvalitet som är mjuk och härlig med släta sömmar för att maximera komforten ytterligare. Dragsko och elastiskt resår i midjan för perfekt passform. Materialet har hög kompression för ökad blodcirkulation. En smart ficka för mobil eller småprylar på höger lår. Snyggt och stilrent CLN-print på vad.

Tights för vinter, vår och höst

Välj tights som passar till både löpning, promenader och skidåkning. Köp gärna tights med reflexer så att du syns. En borstad insida för extra skön känsla och värme samt dragsko i midjan är också att föredra så de sitter på plats. Välj Thunder eller Expose ws tights!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda