• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Sport BH: Ett av de viktigaste träningsplaggen du väljer

Brösten stöds inte av muskler utan av hud och väv, som kan tappa spänst och sträcka sig vid mycket hopp och skakningar. Om bröstkorgen inte får ordentligt stöd kan det också resultera i rygg- och nacksmärtor. Därför bör du investera i en bra sport-bh, oavsett storlek på brösten. Men vilken ska du välja?


Här listar vi tre saker att tänka på:

  • 1. Välj sport-bh med stöd anpassad efter din aktivitet: Huvuduppgiften för en sport-bh är att hålla fast brösten medan du tränar. Löpning, hoppning och studs behöver mer stöd än yoga och pilates. En tränings-bh ska sitta tightare än en vanlig bh, så att brösten inte får utrymme att röra sig. Men det ska inte sitta så tätt att det är obehagligt.
  • 2. En sport-bh ska ha fukttransporterande material: En annan sak som skiljer en sport-bh från "vanliga" behåar är materialvalet. En bra modell ska inte kännas blöt när du svettas. Alla våra modeller är i tekniska material som leder bort fukt från huden, så att den känns torr och skön under hela passet.
  • 3. Komfort och passform är avgörande: Ingenting förstör träningsglädjen som att ständigt behöva stanna för att dra upp dina tights eller räta ut bh:n. En bekväm tränings BH gör att du kan fokusera bättre på själva träningen. Därför har vi noga uttänkt design på våra modeller så att passformen är magisk.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda