• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Tights guide - Välj de bästa träningstightsen

Att tänka på

Att köpa tights är inte riktigt så enkelt att du enbart ska bestämma dig för vilken färg eller vilken modell du tycker är finast. Ställ dig istället frågan vilken aktivitet du främst ska använda dina tights till.

Alla aktiviteter blir lite enklare om du använder produkter som är anpassade för syftet. Ska du vara utomhus på kvällen måste du synas. Då behöver du tights med reflexer. Ska du ha nycklar eller telefon med dig? Då behöver du en ficka att förvara det i till exempel. Är det dags för ett tufft pass i CrossFit boxen? Då behöver du ett par tights som sitter på plats.

Tights ska sitta tight, annars ser de ut som för små joggingbyxor. Det är därför de heter tights. De ska sitta smidigt mot kroppen och inte fladdra när du rör på dig. Det är jobbigt om tights sitter bra i benen men löst i grenen och midjan, i sådant fall kommer du, oavsett aktivitet, att behöva dra upp dem hela tiden. Det kan då bero på att det inte bara är storleken som är fel utan att just den modellen inte passar just dig då vi alla ser olika ut.

Tight för alla tillfällen

Välj tights om är ”top of the line”. Tights om är multifunktionella med ett brett användningsområde som verkligen är genomtänkta. De ska ha perfekt passform, sitta på plats och självklart vara snygga. De ska vara tillverkade i ett funktionellt och följsamt material. De ska finnas i flera olika längder och färger. De ska fungera lika bra på gymmet som hemma i soffan. Vi rekommenderar dig att välja Fuse tights! Vår överlägset mest populära modell med 4,7/5 i kundbetyg. Dessutom finns de i flera längder, färger och storlekar.

Tights för slappare dagar

Välj vanliga tights som är bekväma. Gärna en ribbad modell som inte har sömmar som skaver och dessutom formar och framhäver dina former. Vårt tips är Luma ribbed seamless tights!

Tights för styrketräning

Välj tights i som är bekväma och följsamma och garanterat squat proof. Extra kompression i midja för att hålla tightsen på plats. Välj Victory seamless tights!

Tights för löpning

Välj tights med fickor där du kan stoppa ned din nyckel och telefon. Dragsko i midjan är ett måste för om det är någon gång tightsen kan glida ner så är det vid löpning. Vår favorit är Charge tights.

Tights för kallare väder

Välj tights som passar till både löpning, promenader och skidåkning. Köp gärna tights med reflexer så att du syns. En borstad insida för extra skön känsla och värme samt dragsko i midjan är också att föredra så de sitter på plats. Fickor för smart förvaring av nycklar, mobil eller plånbok är ett måste. Välj Visual winter tights eller Mood pant!

Tights för basgarderoben

Vi måste säga det igen. Du kan aldrig tumma på kvalitén på ett par träningstights. Därav att om du ska köpa dig ett par så ska det vara en modell som har flera användningsområden. Vår absolut populäraste modell är Fuse tights. Ska du välja en modell, välj den! Dessutom finns den i flera olika längder och färger

Kortare tights för varmare väder

Välj tights som passar till både högintensiv träning, gym, löpning och promenader. Köp tights som andas, är kortare och har smart förvaring. Hög midja och dragsko är ett måste vid t.ex löpning. Välj Bike pocket shorts eller Fuse bike shorts!
Texten är skriven av Per-Oscar Berggren
Designer och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling
Publicerat: 2024-02-01

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda
\\r\\n
\\r\\nTexten är skriven av Per-Oscar Berggren\\r\\n
\\r\\nDesigner och produktansvarig med 20-års erfarenhet av produktutveckling\\r\\n
