• Öppet köp till 31/1
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Tights & Shorts guide för dam

Att tänka på

Att köpa tights & shorts är inte riktigt så enkelt att du enbart ska bestämma dig för vilken färg eller vilken modell du tycker är finast. Ställ dig istället frågan vilken aktivitet du främst ska använda dina tights till.

Alla aktiviteter blir lite enklare om du använder produkter som är anpassade för syftet. Ska du vara utomhus på kvällen måste du synas. Då behöver du tights med reflexer. Ska du ha nycklar eller telefon med dig? Då behöver du en ficka att förvara det i till exempel. Är det dags för ett tufft pass i CrossFit boxen? Då behöver du ett par tights som sitter på plats.

Tights ska sitta tight, annars ser de ut som för små joggingbyxor. Det är därför de heter tights. De ska sitta smidigt mot kroppen och inte fladdra när du rör på dig. Det är jobbigt om tights sitter bra i benen men löst i grenen och midjan, i sådant fall kommer du, oavsett aktivitet, att behöva dra upp dem hela tiden. Det kan då bero på att det inte bara är storleken som är fel utan att just den modellen inte passar just dig då vi alla ser olika ut.

Tight för alla tillfällen

Välj tights om är ”top of the line”. Tights om är multifunktionella med ett brett användningsområde som verkligen är genomtänkta. De ska ha perfekt passform, sitta på plats och självklart vara snygga. De ska vara tillverkade i ett funktionellt och följsamt material. De ska finnas i flera olika längder och färger. De ska fungera lika bra på gymmet som hemma i soffan. Välj Fuse ws tights!

Tights för högintensiv träning

Välj vanliga träningstights som är bekväma. Det kan bli lite mer förslitningsskador på dem eftersom du hanterar skivstänger och kettlebells i högre utsträckning om du t.ex kör CrossFit. Välj hög kompression då det hjälper musklerna att orka med den tuffa träningen. Välj Vitality ws tights!

Tights för styrketräning

Välj tights i funktionsmaterial med mesh för fukttransport. Gärna med en liten ficka där du kan förvara skåpnyckeln. Extra kompression i midja för att hålla tightsen på plats. Välj Freedom ws tights!

Tights för löpning

Välj tights med fickor där du kan stoppa ned din nyckel och telefon. Dragsko i midjan är ett måste för om det är någon gång tightsen kan glida ner så är det vid löpning. Blir du lätt varm är det smart att välja tights med möjlighet till ventilation på baksidan av vaden som ventilerar lite mer. Och ska du springa när det är mörkt måste det finnas reflexer på tightsen. Välj Score ws tights!

Tights för vinter, vår och höst

Välj tights som passar till både löpning, promenader och skidåkning. Köp gärna tights med reflexer så att du syns. En borstad insida för extra skön känsla och värme samt dragsko i midjan är också att föredra så de sitter på plats. Fickor för smart förvaring av nycklar, mobil eller plånbok är ett måste. Välj Visual winter tights eller Thunder tights!

Tights för basgarderoben

Activate ws tights är vår instegsmodell till ett riktigt förmånligt pris. Här för att ta dig genom nästa träningspass med oöverträffad komfort och stil. Tillverkad i en noga utvecklad stretchkvalitet med bra kompression. En kvalitét som är mjuk och härlig med släta sömmar för att maximera komforten ytterligare. En feminin design med ett högt och brett midjeband av resår med CLN-print gör att dessa tights sitter på plats utan att rulla ner. Garanterat inget genomlys oavsett övning. Oavsett tuffa wodar, löpning, yoga eller tuffa styrkepass på gymmet CLN Activate ws tights det perfekta valet!

Kortare tights för varmare väder

Välj tights som passar till både högintensiv träning, gym, löpning och promenader. Köp tights som andas, är kortare och har smart förvaring. Hög midja och dragsko är ett måste vid t.ex löpning. Välj Bike ws pocket shorts!

Somriga och lätta shorts

Välj lätta shorts som passar till både högintensiv träning, gym, löpning och promenader. Köp gärna återvunnet material och har smart förvaring. Fickor både på utsidan och i innerbyxan är en självklarhet. Resår i midja och dragsko är ett måste vid t.ex löpning. Välj Unlimited ws shorts!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Klarna