• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

Välj rätt shorts!

Valet av shorts kan vara svårt. Här kommer en liten vägledning inför köpet av nya träningsshorts från CLN Athletics.

""

CLN Compression shorts

Våra compression shorts är för dig som söker extra stöd och tryck över rumpa och lår. De supertighta shortsen ger verkligen det där extra stödet som kan vara skönt att ha vid tunga squats, boxhopp eller löpning. De kan självklart användas till vilka rörelser och övningar som helst. Till och med som en badbyxa vid simning. Materialet i dessa shorts är en extra mjuk, superstretch kvalitet som säkerställer en hög kompression, perfekt passform och kompakt look, tillsammans med en fantastisk andningsförmåga. Det ger muskelstöd, ökar effektiviteten i alla rörelser, vilket minskar risken för muskelbristning och produktionen av mjölksyra. På detta sättet ökar det din prestationsförmåga och frihetskänsla. Materialet är extra motsåndskraftigt mot klor och svett. Vi talar om ett hållbart tyg med hög återhämtningsförmåga som bibehåller sina egenskaper och prestanda även efter många tvättar. CLN Compression shorts används med fördel rätt på kroppen utan underbyxa och under samtliga av våra andra shortsmodeller.

""

CLN Jersey Bow shorts

Den här modellen är en utveckling av vår första shorts. En superskön, mjuk shorts som man bara älskar att dra på sig oavsett om det är träning eller hemma i soffan. Tillverkad i en mjuk och skön bomull / polyestermix. Materialet i denna shorts är stickat till skillnad från övriga shorts som är gjorda i vävda material. Detta gör att Bow jersey shorts är känsligare för nötning vilket kan resultera i slitet tyg om man tillexempel drar en skivstång mot låren. Passformen är normal och midjebandet är elastiskt vilket bidrar till den sköna känslan man får i dessa shorts. Dessutom kan man justera midjan ytterligare med en dragsko om det skulle behövas. Modellen har även två fickor.

CLN Ultra shorts""

Det var vår Team CLN atlet Lukas Högberg som efter Crossfit games i Kalifornien önskade en tunn, lätt modell för träning i varma miljöer. Det var med den inputen vi utvecklade det senaste tillskottet i vår shortsfamilj, CLN Ultra shorts. Som namnet antyder en superlätt modell optimerad för dig som söker en tunn, stretchig, superlätt modell med mycket bra fukttransporterande förmåga, andning och rörelsefrihet. Materialet är en tunn, flexibel 4-vägsstretch tillverkad i polyester (86%) och elsatan (14 %). Materialet ger mycket goda andnings och fukttransporterande egenskaper samt mycket stretch. Shortsen är designade utan dragsko i midjan för lägre vikt. Den sitter istället uppe med en 40 mm bred elastisk resår i midjan vilket gör att den sitter perfekt och blir oerhört följsam. Tack vare det tunna tyget, låga vikten och de tekniska egenskaperna är detta en fantastisk shorts för träning i varma miljöer.

""

CLN Cordura stretch shorts NG EVO

CLN Cordura Stretch shorts NG EVO är förmodligen de bästa shortsen på marknaden för dig som tränar tufft och hårt med mycket skivstång. De tål riktigt hårda tag och hanterar nötning från skivstången utan att gå sönder. NG EVO står för Next Generation Evolution. Det är alltså tredje generationens Cordura stretch shorts som förfinats och förbättrats över tid. Vad vi har här är ett svensktillverkat tekniskt material ( 97% Polyamid / 3% Elastane ) med exceptionell slit och nötningsstyrka men samtidigt stretchigt och följsamt med mycket goda fukttransporterande egenskaper. Modellen har normal passform med en dragsko i midjan för extra justeringsmöjligheter, kardborregylf samt en liten ficka med dragkedja på benet. För ytterligare rörelsefrihet finns det en kil med ett stickat stretchmaterial som löper längs grenen.

""CLN Rapid shorts

När vi började utveckla CLN Rapid shorts hade vi som mål att skapa en exklusiv, mångsidig, slitstrak, teknisk shorts med optimal passform. Det lyckades vi med. Hela shortsens konstruktion i kombination med materialvalen gör denna modell till den mest tekniska shorts vi skapat hittills. Materialet är en mycket slitstarkt 4-vägs stretchkvalitet med mycket goda futtransporterande egenskaper tillverkat av Polyamid (88%) och elsatan (12%), vilket gör de här shortsen extremt bekväma och flexibla. För att optimera känslan av frihet har vi adderat ett stycke bak i en stickad 4-vägs stretchkvalitet. Kombinerat med en 40 mm bred resår i midjan på baksidan skapar detta den perfekta passformen och rörelsefriheten. Designade med sömmar och skärningar på utvalda ställen för att minska irritation och skav under intensiv träning. Därtill har alla övriga detaljer valts med omsorg. Till exempel, de mattsvarta öljetterna med lime logo och den multifärgade snodden i midjan med doppade siliconändar liksom den lasernskurna CLN etiketten nere på höger ben. Rapid shorts har också en liten ficka med dragkedja på baksidan av höger ben.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda