• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

CLN Athletics S/S 19

Idag lanserar vi de första delarna ur 2019 års vår- och sommarkollektion!  
Vi höjer ribban ytterligare när det kommer till kläder för funktionell träning. Härmed erbjuder vi nya produkter som på bästa vis hjälper dig att nå dina högt ställda mål i och utanför boxen. Vår drivkraft är att hela tiden uppfylla och överträffa de krav vi själva ställer på våra produkter. Helt enkelt produkter du inte vill vara utan i träningsgarderoben. 
Vårt sportiga och fräscha designuttryck fortsätter i vårens kollektion, där klassiska t-shirts, linnen och shorts möter minimalistiska siluetter. Färgtonerna går i concrete, army green och navy, i snygg kombination med shocking pink, sorbet och red. Vår bomullsbas erbjuder en fukttransporterande kvalitet som säkrar att du förblir sval under träningspasset. Plaggen blir dessutom extremt bekväma och följsamma mot kroppen genom varje lyft, sprint och hopp. 
Att våra produkter håller hög nivå vet vi men genom att addera designdetaljer som silikon, 3D-tryck och inlägg i stretchig midjeresår, trycker vi den nivån ytterligare ett steg framåt. 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda