• Säkra betalningar
  • Enkla byten & returer

Dina favoriter

Lägg till produkter genom att klicka på hjärtat i produktbilden.

FAQ

VILKA LÄNDER SKICKAR NI TILL?

Vi skickar till fler än 30 länder och vilka länder det gäller finner du i kassan i vår internationella webbshop. Vår ambition är att du i framtiden ska kunna beställa produkter från oss, oavsett var i världen du befinner dig. 

 

HUR BETALAR JAG?

Vi arbetar med Klarna. Du väljer själv betalningsmetod när du checkar ut i kassan. Faktura, avbetalning eller kortbetalning är några alternativ. 

 

HUR LÅNG ÄR ERAN LEVERANSTID?

Leveranstiden varierar mellan 1-5 arbetsdagar, beroende på var du bor och leveranssätt du valt. Det kan ta längre tid under helgdagar och perioder med många leveranser. Vår ambition är att leverera din beställning så fort som möjligt, gärna dagen efter. 

 

VARFÖR KAN JAG INTE BESTÄLLA PRODUKTEN JAG VILL?

Om du inte kan välja en viss storlek eller produkt innebär det att produkten är slutsåld. Kontakta oss via info@clnathletics så håller vi dig uppdaterad på när produkten finns i lager.

 

HUR VET JAG MIN STORLEK?

Ta en titt på vår storleksguide som finns under våra produkter. I varje produktbeskrivning kan du även läsa om modellens klädstorlek, längd och vikt för att få en bättre uppfattning om vilken storlek som passar dig bäst. Om du fortfarande känner dig osäker får du mer än gärna kontakta oss via info@clnathletics.com.

 

VAR FINNS NI?

Vi är baserade i Borås, Sverige. 

 

MIN BESTÄLLNING HAR INTE KOMMIT. VAD GÖR JAG?

Kontakta oss via info@clnathletics.com. Skriv in ditt ordernummer i ämnesraden och beskriv vad problemet gäller så undersöker vi ärendet så snart vi kan.

 

HUR RETURNERAR JAG EN PRODUKT?

I paketet du fick hemskickat finns ett returformulär. Fyll i formuläret tydligt. Beroende på valt leveranssätt så bokar du antingen returetikett via PostNords formulär eller Budbees app/hemsida, läs mer här. Du kan returnera en produkt inom 30 dagar men observera att produkten måste vara i sitt ursprungliga skick för en full återbetalning. Det inkluderar etiketter, snyggt packat m.m.. Görs en retur tar vi en avgift på 49 SEK för att delvis täcka kostnaden vi har för klimatkompensering av frakt och hantering. Byten är däremot alltid gratis. 

 

KAN JAG AVBRYTA MIN BESTÄLLNING?

När ordern skickats iväg går det inte att avbryta beställningen. Om du däremot är snabb och avbryter den strax efter att du gjort ditt köp kan vi säkert hjälpa dig. I sådana fall kan du kontakta oss via e-post: info@clnathletics.com.

 

HUR REKLAMERAR JAG EN PRODUKT?

Om du anser att en produkt du beställt är defekt kan du kontakta oss via info@clnathletics.com. Mejla ditt ordernummer och beskriv ditt ärende utförligt. Skicka även med en eller flertalet bilder av det du upplever vara fel med produkten/-erna så ska vi försöka hjälpa dig så snart vi kan.

 

HUR HÅLLER JAG MIG UPPDATERAD OM DET SENASTE FRÅN CLN ATHLETICS?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och besök webbshopen så ofta du kan. Du kan även följa oss på Instagram och Facebook för dagliga uppdateringar.

 

SKICKAR NI EN ORDERBEKRÄFTELSE VID BESTÄLLNING?

Ja, när du genomfört köpet skickas en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Har du inte fått en orderbekräftelse? Vänligen kontrollera ditt spamfilter eller kontakta oss via info@clnathletics.com, så undersöker vi ärendet så snart vi kan.

 

KAN DET TILLKOMMA AVGIFTER VID BESTÄLLNING?

Beställer du från ett land utanför EU kan det tillkomma moms, tullavgifter och/eller skatter. Om du drabbas av tillkommande avgifter måste dessa betalas för att paketet skall kunna lösas ut från tullen. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.

 

VAD GÖR JAG VID YTTERLIGARE FRÅGOR?

Kontakta oss via info@clnathletics.com eller facebook.com/clnathletics så ska vi göra vårt bästa för att besvara din frågor.

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få 10% på din första order och ta del av våra nyheter och erbjudanden!

 

CLN ATHLETICS AB

Stämpelgatan 11
504 64 Borås
Sweden
info@clnathletics.com

Följ oss

CLN Athletics

Betalning med Avarda